Maymunu Mutlu Et Asansör 2

Maymunu Mutlu Et Asansör 2

Tuşlar:

fare
Maymunu Mutlu Et Asansör 2 oyunu. Maymunları Sevindir 17. oyun. Bulmacaları çöz ve mutsuz maymunu mutlu et. İpuçlarını topla, minik maymunları sevindir.

Nasıl Oynanır;

Mutsuz maymunlardan istediğimizi seçelim. Her maymunun mutlu olduğunda sevinç gösterisi farklı oluyor. Next butonuna basalım. Maymunumuza şapka takmak istersek sol kısımdan seçim yapıp main menu butonuna basalım. Son olarak play butonundan maymunu mutlu et 17. oyununa başlıyoruz. Sol tarafta gördüğünüz asansör numaralarına basarak katlar arasında geçiş yapıyoruz. Her katta saklı oyuncak, kapı açacak anahtarlar ve diğer bir yerde kullanacağımız parçalar oluyor. Ayrıca bölüm içerisindeki şifreli kilitleri açmak için bulmaca şeklindeki ipuçlarını da araştırıp buluyoruz. Katlarda bulduğumuz anahtar gibi eşyaları gerekli yerlerde faremizle tutup kullanacağımız yere getiriyoruz. Mutlu maymun oyununun llk bölümde 2 kat buunuyor, bölümler geçildikçe kat sayısı artıyor. Minik maymunları mutlu etmek için oyuncakları toplayıp onlara veriyoruz. Sevimli minik maymunlar ve mutsuz maymun buna çok sevinecek.

Oyun Dedem iyi eğlenceler diler.

Monkey Go Happy Elevators 2

Mayınlı Labirent

Mayınlı Labirent

Cimri Adam 2

Cimri Adam 2
Mavi Kutu 3

Mavi Kutu 3
Mavi Kutu 2

Mavi Kutu 2
Yerli Heykeli

Yerli Heykeli
Güneşin Evi 2

Güneşin Evi 2
Bulmaca Mağarası

Bulmaca Mağarası
Atom Parçacıkları

Atom Parçacıkları
Ninja Boyacı 2

Ninja Boyacı 2
Ninja Boyacı

Ninja Boyacı
Maymunu Mutlu Et Bölüm 3

Maymunu Mutlu Et Bölüm 3
Maymunu Mutlu Et Bölüm 2

Maymunu Mutlu Et Bölüm 2
Akıl Küpü

Akıl Küpü
Kapları Su Doldur 2

Kapları Su Doldur 2
Yeşil Kurbağa 4

Yeşil Kurbağa 4
Yeşil Kurbağa 3

Yeşil Kurbağa 3
Yeşil Kurbağa 2

Yeşil Kurbağa 2
Yeşil Kurbağa

Yeşil Kurbağa
Maymunu Mutlu Et Bölüm 1

Maymunu Mutlu Et Bölüm 1